Mlade nade Inđije: “Željini” karatisti uspešni na Prvenstvu Vojvodine

Karatisti inđijskog Železničara imali su veoma uspešne nastupe na Prvenstvu Vojvodine za nade i pionire koje je održano u Staroj Pazovi.

U nedelju je nastupilo 24 plasirana takmičara u kategoriji nada i pionira a imali su odličan skor.

Foto: Pazova Indjija vesti

Prva mesta u borbama izborili su nada Ognjen Lukač u borbama -45kg i pionir Luka Mitrić u borbama +50kg, druga mesta izborili su Stefan Bjeljac -45kg i Vuk Malić +52kg.

U katama prva mesta izborili su pioniri  Stanković Tamara B klasa, Kostić Tara i Krtinić Željko. Druga mesta izborili su Aleksa Lajbenšperger u apsolutnom nivou, Žarković Luka i Marković Aleksa. Treća mesta izborili su Maša Ninković u nadama apsolutni nivo, Stojiljković Dunja, Ljukovčanin  Nađa, Nikić Jana, Čubrilo Iskra, Đurđević Mirjana i Bodrožić Marko, svako u svojoj klasi i godištu.

Foto: Pazova Indjija vesti

Manje uspeha su imali Jovan Čanković, Miloš Malić, Čakić Elena, Lavrek Marko i Muškinja Arsenije koji nisu uspeli da se domognu pobedničkog postolja.

Foto: Pazova Indjija vesti

Reprezentativci Srbije, mlađi senior Stefan Lemajić -75kg, junior Luka Čubrilo -61kg i kadet Mihailo Grubić -63kg, nastupili su na međunarodnom turniru „Srpska open“ koji je održan 29.02.2020. godine u Banja Luci.

Iako nisu uspeli da osvoje jedno od odličja odradili su vrlo dobre mečeve u konkurenciji 820 takmičara iz 7 država.

Sremski Portal /Pazova Indjija vesti / Foto: Pazova Indjija vesti


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.