Od septembra u Sremskoj Mitrovici akreditovana Srednja medicinska škola “Sveti Arhangel”

Srednja medicinska škola “Sveti Arhangel” nudi visokokvalitetno obrazovanje po najpovoljnijim uslovima. Redovno školovanje je već od 800 evra po školskoj godini, uz mogućnost plaćanja školarine na 10 mesečnih rata. U cenu školarine uključeni su udžbenici i uniforme.

U zavisnosti od obrazovnog profila, nudi se kako redovno, tako i vanredno školovanje, kao i stručno osoposobljavanje, te programi prekvalifikacije i dokvalifikacije.

Navešćemo dobro poznat podatak da se za obavljanje poslova medicinske struke od kandidata najpre traži posvećenost ovom pozivu, te maksimalna profesionalnost, ali i iskrena želja da pomogne drugim ljudima kojima je pomoć potrebna, a u skladu sa poslovnim i moralnim kodeksom, odnosno da na adekvatan način primeni sva ona znanja koja stekne tokom školovanja za određeni obrazovni profil medicinske struke.

Jedino tako obavljan posao u okviru medicinske struke se smatra uspešnim. Zato je vrlo važno da đaci koji završavaju osmi razred budu svesni da upisuju školu po čijem završetku će obavljati izuzetno odgovoran posao, te da će svojim delovanjem imati uticaja na živote ljudi za čije lečenje su zaduženi.

Smerovi u srednjoj medicinskoj školi:

Između ostalih smerova, jedan od najtraženijih je medicinska sestra – tehničar i to u različitim oblastima: gerijatriji, oftalmologiji, radiologiji, ali i obrazovni profil pedijatrijska sestra, kao V stepen stručne spreme u vidu dokvalifikacije. Takođe, posebno ističemo da su mnogi polaznici zainteresovani i za obrazovne profile ginekološko – akušerska sestra i farmaceutski tehničar, što je obrazovanje IV stepena.

Pored pomenutih smerova, u širokoj ponudi Srednje medicinske škole “Sveti Arhangel” ih ima još dosta koji prvenstveno pripadaju medicinskoj struci, a postoje i obrazovni profili u oblasti socijalne zaštite. Pomenućemo samo neke od njih: fizioterapeutski tehničar, medicinska sestra – vaspitač, pedijatrijska sestra – tehničar, farmaceutski tehničar, kao i kozmetički, te laboratorijski i zubni tehničar, ali i ginekološko – akušerska sestra i mnogi drugi.

Više informacija na sledećem linku:

https://www.akademijaoxford.com/srednja_skola_medicinska_skola.php

https://www.srednjaskola-svarhangel.edu.rs/

Kontakt telefoni: 021/30-08-121 , 060/40-30-585

069/30-90-585 , 060/01-11-928

Sremski Portal / Mitrovica.info

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.