OPŠTINSKI ŠTAB: Uskoro paketi za penzionere sa penzijama manjim od 30.000 dinara

Opštinski Štab za vanredne situacije priprema 10.000 paketa za penzionere sa primanjima manjim od 30.000 dinara i uskoro kreće podela po svim mestima saropazovačke opštine.

Do sada je isporučeno više od 2000 paketa najugroženijim građanima, obavljeno više od 4000 razgovora preko Kontakt centra, volonteri su intervenisali više od 500 puta i podeljeno više od 5000 maski i rukavica.

Javna preduzeća Čistoća i Vodovod I kanalizacija, sprovode pojačane aktivnosti, u vidu brige o čistoći po mestima, kao i dezinfekciji i pranju ulica, a uvedene su i dodatne vanredne autobuske linije za prevoz zdravstvenih radnika, koji rade u zdravstvenim ustanovama u Beogradu.

Opštinski Štab za vanredne situacije u svom saopštenju poručio je sugrađanima da je zajednički i najvažniji zadatak da poštujemo i ispunjavamo preporuke i odredbe Vlade Repubike Srbije, Ministarstva zdravlja i domaćih i stranih medicinskih stručnjaka.

Poručuje građanima da treba imati odgovornosti i za sebe i za druge, a koliko će ovo trajati zavisi od svih nas, i da ostanu kod kuće radi sebe i drugih oko sebe.

Sremski Portal / RTV Stara Pazova

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.