Ponovo radi bioskop u Pećincima: Dve projekcije krajem februara

Kulturni centar Pećinci nastavlja i ove godine sa prikazivanjem bioskopskih projekcija aktuelnih filmova rađenih u domaćoj i stranoj produkciji.

Direktor pećinačkog Kulturnog centra Jovan Devrnja potpisao je polovinom februara ugovor o nastavku saradnje sa Društvom za prikazivanjem kinematografskih dela „Mobil 3D Cinema“ iz Beograda.

Ovom saradnjom pružili smo mogućnost meštanima naše opštine da u centralnoj ustanovi kulturi u ovoj sredini imaju priliku da nedugo nakon beogradskih premijera pogledaju najaktuelnije domaće i strane filmove, ali i filmove za decu. Time naši sugrađani ne moraju da putuju da glavnog grada, već će u svom mestu moći da odu u bioskop. Zamisao je da se dva najmanje dva puta mesečno prikazuju bioskopske projekcije u našoj ustanovi- istakao je Devrnja.

S tim u vezi, po prvi put ove godine, u subotu 29. februara pećinačka publika moći će da pogleda dva filma u sali Kulturnog centra, a cena karte iznosi 250 dinara.

Za najmlađe od 18 časova organizovana je projekcija animiranog filma za decu „Vreme je za sankanje“, a ova osamdesetdevetominutna avanturistička komedija govori o Frenkiju koji je specijalno za trku konstruisao sanke koje se raspadaju malo pre linije cilja.

Od 20 časova publika će imati priliku da pogleda stodevetominutnu rusku avanturističku komediju „Sluga“, u kojoj naslovnu ulogu tumači proslavljeni srpski glumac Miloš Biković. U pitanju je priča o mladom Griši koji je rođen u bogataškoj porodici, toliko ušuškan u svom lagodnom životu da misli da je „iznad zakona“.

Sremski Portal / RTV / Foto: RTV

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.