POTERA U PEĆINCIMA: Prekršili zabranu kretanja, bežali od policije, a onda sleteli s puta

Policija u Pećincima podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv 26-godišnjeg muškarca, koji je tokom policijskog časa ignorisao policajce koji su ga zaustavljali i nakon toga autom sleteo sa puta.

Protiv njega će biti podneta krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja, a već je prekršajno kažnjen zbog nepostupanja po znacima i naredbama policijskih službenika i kršenja Naredbe zabrane kretanja.

On je u noćnim časovima automobilom sleteo sa kolovoza, nakon ignorisanja upozorenja policijskog službenika da se zaustavi, a u toj nezgodi je lakše povređen njegov godinu dana mlađi saputnik, saopšteno je iz MUP-a.

Prilikom pregleda automobila, kod 20-godišnjaka koji je bio sa njim u autu, pronađena je manja količina biljne materije za koju se sumnja da je marihuana i digitalna vaga.

Zbog kršenja Naredbe o ograničenju i zabrani kretanja, sva trojica su privedena sudiji za prekršaje koji im je izrekao novčanu kaznu od po 80.000 dinara.

Zbog nepostupanja po znacima i naredbama policijskih službenika, prekršajni sudija je vozaču izrekao novčanu kaznu od 20.000 dinara, šest kaznenih poena i zabranu upravljanja automobilom u od tri meseca, navodi se u saopštenju.

Sremski Portal / Srbija Danas / Foto: Srbija Danas

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.