Sanacija fiskulturne sale u OŠ „Sveti Sava“ u Sremskoj Mitrovici

U Gradskoj kući u Sremskoj Mitrovici pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta uručio je direktorici Osnovne škole „Sveti Sava“ ugovor o finansiranju investicionog održavanja fiskulturne sale.

Sastanku je prisustvovala i gradonačelnica Sremske Mitrovice Svetlana Milovanović, a nakon uručenja ugovora obišli su fiskulturnu salu ove osnovne škole. Dobijena sredstva su iznosu od 3 miliona i 258 hiljada dinara.

Ugovor je uručen direktorici OŠ „Sveti Sava“ u Sremskoj Mitrovici. Sredstva su dobijena na osnovu konkursa pokrajinskog sekretarijata, a apliciralli su sa projektom sanacije fiskulturne sale i svlačionice, izjavila je direktorica škole.

Jedan od prioriteta pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu jeste pre svega podrška sportu, te će se sa takvim i sličnim projektima i ubuduće i nastaviti, istakao je pokrajinski sekretar za sport i omladinu Dane Basta.

Ulaganje u sportsku infrastrukturu ima veliki značaj za razvoj školskog sporta, a grad Sremska Mitrovica će uvek biti tu da podrži ovakve projekte, istakla je gradonačelnica Sremske Mitrovice.

Kako je istakla direktorica škole, nakon rekonstrukcije sale, sledi i nabavka rekvizita koji su neophodni za razvoj školskog sporta.

Sremski Portal / RTV / Foto: RTV

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.