Uskoro kraj kupališne sezone na Mitrovačkoj plaži

Kupališna sezona na Mitrovačkoj plaži i zvanično završava se 10.septembra odnosno za nekoliko dana. I pored epidemije Korona virusa sezona je ove godine prošla uspešno, kažu iz nadležnog javno-komunalnog preduzeća „Komunalije“ koje je odgovorno za ovaj deo Mitrovice.

Higijena je održavana na zavidnom nivou a kupača je bilo uz obavezno održavanje fizičke distance.

Danas je jedan od poslednjih dana kupališne sezone na Mitrovačkim „Brionima“ koji važe za jednu od najlepših plaža na reci Savi. Sezona se zvanično završava u četvrtak a Mitrovčani koje smo zatekli na plaži kažu da će dolaziti i posle tog datuma ako vreme posluži. Zadovoljni su sezonom za nama i nisu imali zamerke na higijenu na plaži.

Služba hitne medicinske pomoći svakog dana bila je na dežurstvu na Mitrovačkom moru a ozbiljnijih intervencija, prema rečima lekara nije bilo.

Iz nadležnog preduzeća „Komunalije“ zadovoljni su sezonom na izmaku. Poštovane su sve zdravstvene mere u borbi sa Koronom a posebna pažnja posvećena je higijeni na plaži.

Posle 10.septembra sav mobilijar na plaži biće uklonjen a posetiocima na usluzi neće biti spasilačke ekipe niti služba hitne medicinske pomoći. Najveći broj posetilaca ove sezone registrovan je prethodnog vikenda koji je bio najtopliji vikend ovog leta dok su se analize ispravnosti Savske vode objavljivale redovno, svake srede.

Sremski Portal / RTV / Foto: RTV

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.