Uskoro počinje uređenje unutrašnjosti zgrade suda u Inđiji

Pre nešto manje od godinu dana u Inđiji je urađena rekonstrukcija zgrade  Osnovnog suda Stara Pazova-sudska jedinica u Inđiji. U prvoj fazi završeni su građevinski radovi(fasada) i zamenjena je stolarija.

Tom prilikom prvi čovek opštine Inđija Vladimir Gak je poručio da je sređivanje stare i ruinirane zgrade prvi uslov da se pokrene inicijativa da se Inđiji vrati Osnovni sud.

Foto: Pazova Indjija vesti

Budžetom za 2020. godinu predviđena su sredstva za drugu fazu radova.

Kako bismo osnovni sud vratili u Inđiju jedan od preduslova jeste da objekat dovedemo u funcionalno stanje. Želimo da omogućimo našim sugrađanima bolje uslove za obavljanje svih poslova u sudu- rekao je tom prilikom predsednik opštine Inđija Vladimir Gak i dodao- U drugoj fazi ćemo opremiti sudnice, kancelarije i hodnike, zameniti dotrajalu stolariju koja je stara više od 40 godina i sve one poslove koji je neophodno sprovesti kaže prvi čovek opštine i poručuje da će Inđija imati jednu od najlepših zgrada suda u Srbiji, ukoliko se izuzmu novi objekti.

Trudimo se da u svakoj oblasti podignemo nivo usluga koje se pružaju građanima sa teritorije opštine Inđija a sve sa željom da se svi koji dolaze u te institucije osećaju kao građani koji žive u jednoj od najuređenijih opština u Srbiji.

Za nabavku kancelarijske opreme za zgradu suda u Inđiji opredeljeno je iz budžeta ukupno 4 miliona dinara.

Druga faza radova na uređenju unutrašnjosti zgrade suda treba da uskoro počne i da izvođač bude uveden u posao.

Sremski Portal / Pazova Indjija vesti / Foto: Pazova Indjija vesti


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.