ZVEZDI NA CRTU STAO TSC: Klub iz Topole nudi više para i želi da preotme Banjca šampionu

Zadnji vezni Inđije Mihajlo Banjac moraće da odluči uskoro o svojoj daljoj karijeri

Mihailo Banjac, mladi fudbaler Inđije, trebalo bi da bude prvo pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku. Međutim, u igru se umešao TSC, klub iz Bačke Topole koji njegovom klubu Inđiji nudi veće obeštećenje.

Mihailo Banjac (20) u prethodnom periodu boravio je na Marakani, razgovarao sa čelnicima Crvene zvezde, navodno dao usmeni pristanak. Njemu ugovor sa Inđijom ističe u decembru, a on očekuje da dobije afirmaciju u redovima aktuelnog šampiona države. 

TSC nudi Inđiji veće obeštećenje od Crvene zvezde, dok je za Mihaila Banjca spremio identične uslove koje je dobio na stadionu „Rajko Mitić“, a koji glase – 5.000.000 evra mesečnu platu. Ostaje da se vidi šta stoji iza cele stvari. U Crvenoj zvezdi ne žele da se nadmeću sa bilo kime, dali su svoju ponudu i klubu i igraču, uvereni da je stvar završena i da niko od njih neće tražiti više novca.

Ne treba zaboraviti, da Crvena zvezda na pozicji zadnjeg veznog igrača, gde igra Mihailo Banjac ima priličan fond fudbalera. Iako se očekuje da Njegoš Petrović napravi transfer, kao i Branko Jovičić i Dušan Jovančić, za tu poziciju konkurišu Seku Sanogo i Miloš Vulić, igrači koji neće otići iz kluba ovog leta.

Sremski Portal / Kurir / Foto: www.crvenazvezdafk.com

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.