Dodela nagrada „Sportista godine“ u Sremskoj Mitrovici

U Sremskoj Mitrovici upriličena je dodela nagrada „Sportista godine“ za 2020. godinu. Nagrade za ostvarena dostignuća iz oblasti sporta uručene su u nekoliko kategorija, a nagrada Sportista godine se sastoji od plakete i sportske opreme. Odluku o dodeli nagrade Sportista godine doneo je Odbor za nagrade i priznanja Skupštine grada.

Svečena dodela priznanja organizovana je u Gradskoj kući u prisustvu lokalnih čelnika i sportskih radnika. Nagrađeni su najuspešniji od pionira, kadeta junior do seniora. U kategoriji seniora najbolji su članovi Kajak kluba „Val“ Bojan Zdjelar, Marija Dostanić i Stefan Vrdoljak.

Priznanje za najuspešniji sportski klub u prošloj godini na području Grada pripalo je Gradskom ženskom odbojkaškom klubu „Srem“.

U resornoj Gradskoj upravi posebno su ponosni što su uprkos izazovima i problemima koje je sa sobom nosila borba sa koronom u 2020-oj mitrovački sportisti i sportski radnici nisu prekinuli treninge, neka takmičenja jesu bila prolongirana, ali ne i otkazana, rekao je u svom obraćanju na svečanosti načelnik Ševo.

Najboljima su uz priznanja uručeni i kompleti sportske opreme.

Sremski Portal / RTV / Foto: gzoksrem.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.