Dva slobodna radna mesta u Opštoj bolnici Sremska Mitrovica

Opšta bolnica Sremska Mitrovica raspisala je oglas za prijem u radni odnos za dva radna mesta.

Oglas je raspisan za radna mesta:

1.Operater tehnike – Odeljenje zaštite –- Služba tehničkih poslova – Služba za pravne, finansijske i tehničke poslove, na određeno vreme, do povratka odsutnog radnika sa bolovanja, sa punim radnim vremenom.

Uslovi: srednje obrazovanje u trajanju od četiri godine ili srednje stručno obrazovanje u trajanju od tri godine, 6 meseci radnog iskustva.

Opis poslova: permanentno u toku 24 sata pravovremeno opslužuje sisteme telekomunikacije i to: telefonske centrale, radio stanice, multitom bežičnog sistema, centralne interfonije, teleksa, telefaksa, primopredajnik RT 20 TC 6. Uredno vodi dnevnik rada primopredaje i odgovarajuće izveštaje. Radi i druge poslove iz domena svoje stručnosti po nalogu šefa, načelnika i pomoćnika direktora za tehničke poslove, kojima neposredno i odgovara za svoj rad.

2.Tehničar – elektroničar na hemodijalizi – Elektro odsek – Služba tehničkih poslova – Služba za pravne,finansijske i tehničke poslove, na određeno vreme do 6 meseci, na upražnjeno radno mesto, sa punim radnim vremenom.

Uslovi: srednje obrazovanje u trajanju od četiri godine završena elektrotehnička škola.

Opis poslova: vrši preventivni pregled, održavanje i samostalno otklanjanja kvarova na medicinskim aparatima i drugim uređajima. Operativno sarađuje sa serviserima za održavanje medicinskih aparata i uređaja. Vrši puštanje u rad medicinskih aparata i daje uputstva za njihovo rukovanje medicinskim radnicima. Radi i druge poslove iz svog domena stručnosti, a po nalogu šefa, načelnika kojima neposredno i odgovara za svoj rad. Radno mesto sa povećanim rizikom.

Konkurs je otvoren od 20. do 27. februara.

Sremski Portal / Ozon.rs / Foto: Ozon.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.