Igor Vujić „mali gradonačelnik“ Sremske Mitrovice

Igor Vujić, učenik drugog razreda Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“ iz Martinaca danas je preuzeo funkciju malog gradonačelnika Sremske Mitrovice od Iskre Gligorić, koja je ovu titulu nosila prethodnih godinu dana.

Od danas Sremska Mitrovica ima novog „malog gradonačelnika“, Igor Vujić nasledio je na toj poziciji Iskru Gligorić, a zahvaljujući najboljem radu na nedavno završenom literarnom konkursu koji je raspisala lokalna samouprava. Igor je u svom radu, koji je stručni žiri ocenio kao najbolji, najoriginalniji i najzanimljiviji izneo.

Novom malom gradonačelniku Igoru, njegova prethodnica Iskra poželela je puno uspeha.

Nakon preuzimanja dužnosti malog gradonačelnika Igor je izrazio želju da poseti pripadnike Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici, kao i spasilačko – vatrogasne službe, a zatim i ergelu konja na Gradskom hipodromu.

Gradonačelnica Sremske Mitrovice Svetlana Milovanović poželela je Igoru Vujiću puno uspeha i dobru saradnju, izražavajući nadu da će on imati više prilika da učestvuje u gradskim dešavanjima, za razliku od njegove prethodnice koja je zbog trenutne epidemiološke situacije bila sprečena u tome.

Konkurs „Kad porastem biću gradonačelnik“ namenjen je učenicima drugog razreda. Grad Sremska Mitrovica konkurs realizuje proteklih šest godina, a povodom obeležavanja 20. novembra – Svetskog dana deteta.

Sremski Portal / RTV / Foto: RTV

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.