Organizovan prvi sajam kompanije “Agromarket” u Inđiji

Jedna od najuspešnijih srpskih kompanija Agromarket otvorila je 13. kućni sajam alata i opreme iz agro i garden sektora.

Ovaj kućni sajam predstavlja i nezvanični početak trgovanja u agro biznisu. Pored domaćih, sajam su do sada posetili kupci i kooperanti iz preko 20 evropskih zemalja.

Na poziv organizatora sajam je posetio predsednik opštine Inđija Vladimir Gak koji je izrazio zadovoljstvo što se ovako važan događaj organizuje u Inđiji, i to baš u kompaniji Agromarket koja je svoj magacinski pogon otvorila u martu 2018. godine kada je prisustvovala i premijerka Srbije Ana Brnabić.

„Ono što Agromarket nudi je po kvalitetu rame uz rame sa najpoznatijim svetskim proizvođačima ove vrste proizvoda“, rekao je Gak i dodao da su za Inđiju veoma važni ovakvi događaji kada privrednici iz raznih zemlja dolaze baš ovde.

„Važno je da privrednicima koji dolaze budemo prepoznatljivi kao povoljno mesto za privredu i poslovanje, i što da ne, da se odluče da svoje pogone otvore baš ovde.“

Kompanija Agromarket već 13 godina organizuje ovakav vid okupljanja privrednih subjekata iz sveta agronomije koji su preuzeli kao primer dobre prakse velikih multinacionalnih korporacija.

Koristimo priliku da našim stranim partnerima prikažemo, sem novih proizvodnih kapaciteta, i novi asortiman robe za 2020. godinu. Kupci su oduševljeni i mogu reći da ovogodišnji sajam protiče u odličnoj atmosferi- rekao je direktor garden sektora kompanije Agromarket Dragan Dragićević.

Ovogodišnja sajamska manifestacija održava se prvi put u prostoru Logističkog centra Inđija, pa će poslovni partneri i posetioci sajma moći da pored sajamske postavke, prate i rad u centru. Sajam je otvoren 17. februara i trajaće do petka 21. februara.

Sremski Portal / Opština Inđija / Foto: Opština Inđija

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.