Podrška Saveza Kajakaškom klubu „Val“ u Sremskoj Mitrovici

Predsednik Kajakaškog saveza Srbije Mirko Nišović danas je posetio Kajakaški klub „Val“ u Sremskoj Mitrovici. Povod za ovaj susret je akcija koju ovaj savez organizuje u smislu pružanje pomoći u neophodnim sredstvima svim kajakaškim klubovima u Srbiji.

Predsednik Kajakaškog saveza Srbije je istakao da je Kajakaški klub „Val“ jedan od najstarijih i najuspešnijih klubova i da će ubuduće imati i dalje svu podršku Saveza.

U kajakaški klub „Val“ je uloženo dosta, kako u prostorije kluba, tako i u kancelarije, teretanu, trenažni deo i drugo. Predsednik Vala se zahvalio kako lokalnoj samoupravi, tako i Kajakaškom savezu Srbije i nada se da će se ta saradnja nastaviti i ubuduće.

Prethodnih godina se ulagalo u sportsku infrastrukturu vezano za kajak, takođe ulagalo se u same ljude ovog kluba. Planira se još više ulaganja u mlade sportiste i mlađe selekcije, kako bi iznedrili nove šampione, istakao je generalni sekretar Sportskog saveza Grada Sremska Mitrovica.

Iz Kajakaškog kluba „Val“ se nadaju i dalje odličnim uspesima i još većoj popularizaciji ovog sporta, kako bi se pojavilo još novih šampiona pored već uspešne Marije Dostanić i Bojana Zdelara.

Sremski Portal / Foto: RTV

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.