Rekonstrukcija krova Visoke škole strukovnih studija

Pokrajinski sekretar za visoko obrazovanje prof. dr Zoran Milošević posetio je Visoku školu strukovnih studija za vaspitače i poslovne informatičare „Sirmijum“ u Sremskoj Mitrovici. Cilj posete je nedavno završena rekonstrukcija krova zgrade ove ustanove, a radove je finasirao Pokrajinski sekretarijat. Takođe, govorilo se i o drugim ulaganjima u ovu visokoškolsku ustanovu i modernizaciju nastave.

Cilj današnje posete visoko – školskoj ustanovi za obrazovanje vaspitača u Sremskoj Mitrovici pokrajinskog sekretara jeste nedavno završena rekonstrukcija krova, čija sanacija je od velikog značaja za ovu ustanovu.

Kako je istakla direktorica visokoškolske ustanove Gordana Mijailović, redovno učestvuju na konkursima pokrajine, a ove godine su dobili i sredstva za neke druge obrazovne programe.

Milošević je izjavio da će i ubuduće ulagati u visokoškolsko obrazovanje u Sremskoj Mitrovici, i nada se da će sledeća investicija biti rekonstrukcija fiskulturne sale ove ustanove. Takođe, plan je da se najviše ulaže u modernizaciju i digitalizaciju nastave.

Za rekonstrukciju i sanaciju krova opredeljena su sredstva u postupku javne nabavke oko 12 miliona dinara, izjavio je Milošević. A ono što je najvažnije jeste visok stepen podrške i poverenja za neke buduće projekte i ulaganje u obrazovanje.

Sremski Portal / RTV / Foto: RTV

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.