Sremska Mitrovica: 7. zdravstvena ambulanta za kontrolne preglede i rezultate testova

Zbog povećanog broja pacijenata sa simptomima koronavirusa koji se javljaju na pregled u kovid ambulantu na prijemu Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici, a da bi se smanjile gužve, nadležni su odlučili da svi pacijenti koji imaju kontrolni pregled i koji treba da peruzmu rezultate testova to mogu da obave u 7. zdravstvenoj ambulanti od sutra 19. novembra, a radno vreme ambulante biće svaki dan od 07 do 20. časova

Zbog velikog broja pacijenata koji se javljaju na pregled u Kovid ambulantu na prijemu Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici, nadlženi su odlučili da se uvede još jedna kovid ambulanta gde će dolaziti pacijenti na kontrolni pregled i po rezultate testova,kako bi se izbeglo stvaranje gužvi i odvojili pacijenti sa težim od lakših simptoma.

Kako je rečeno, pri Domu zdravlja postojaće dve ekipe lekara i još jedan lekar na prijemu pri opštoj bolnici, istakao je dr Živko Vrcelj.

Grad Sremska Mitrovica će pružiti maksimalnu podršku svim lekarima u borbi protiv širenja virusa Covid 19., a ako bude bilo potrebe, staviće se i još jedna ambulanta u kovid sistem, istakla je gradonačelnica

7. zdravstvena ambulanta radiće svaki dan od 07 do 20 časova, gde građani mogu doći samo na kontrolne preglede i po rezultate testova, ističu nadležni.

Sremski Portal / RTV / Foto: RTV

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.