Sremska Mitrovica nastavlja da ulaže u objekte socijalne zaštite

Gradonačelnica Svetlana Milovanović i načelnik Uprave za socijalnu zaštitu i zaštitu životne sredine prisustvovali su danas svečanom otvaranju objekta za “Dnevne usluge socijalne zaštite”.

Uskoro se očekuje početak pružanja usluga ličnog pratioca i pomoći u kući, najavljeno je danas.

Dnevni boravak broji 45 korisnika, u ovom momentu 30 učenika koji koriste uslugu “Lični pratioc” i plan je da bude još 30 korisnika usluge “Pomoć u kući”. Ukupno oko 110 korisnika će koristiti uslugu socijalne zaštite ŠOSO “Radivoj Popović”.

“Posebno mi je zadovoljstvo što mogu da vam se zahvalim u ime grada Sremska Mitrovica i u svoje lično ime, prvenstveno moram da se zahvalim direktoru škole i njegovim saradnicima koji iz godine u godinu obavljaju odličan posao, njihov posao se širi, uvek imaju novih ideja, inovativni su i jako je lepo saradjivati sa njima. Podršku Grada uvek ima i uvek će je imati pogotovo kada su ovakve usluge u pitanju, one koje obuhvataju naosetljivije kategorije. Trudimo se da pridjemo svima i da pomognemo koliko možemo u tome, posebno mi je drago što je ŠOSO “Radivoj Popović” dobila licencu za obavljanje ove delatnosti. Tu smo uvek da pridjemo i pomognemo. Zahvalila bih se svim prijateljima koji su nam pomogli, GIZu, NALEDu i našim kolegama iz opština Ruma i Šid.” rekla je gradonačelnica Svetlana Milovanović.

Sremski Portal / ozon.rs / Foto: ozon.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.