Sve spremno za grejnu sezonu u Sremskoj Mitrovici

Gradonačelnica Sremske Mitrovice Svetlana Milovanović i direktor JKP „Toplifikacije“ obišli su kotlarnicu u naselju Stari most gde su urađene sve pripreme sistema za predstojeću grejnu sezonu koja počinje 15. oktobra. 

Kako su istakli, do 1.oktobra obavljene su sve pripreme, tople probe, tako da je sistem spreman za predstojeću grejnu sezonu.

JKP „Toplifikacije“ izvršile su sve probe na proizvodnom, distributivnom i funkcionalnom sistemu do 1. oktobra, tako da Mitrovica spremno dočekuje grejnu sezonu, istakao je direktor Slavko Sladojević. Za sve informacije građani se mogu informisati na broj telefona koji će dobiti uz račun za grejanje.

Kako je istakla gradonačelnica Sremske Mitrovice, grad spremno ulazi u predstojeću grejnu sezonu, a ukoliko temperature budu niže, sa grejanjem će se početi i pre 15. oktobra.

Kako su istakli iz JKP „Toplifikacije“, na tržištu energenata situacija je stabilna tako da Mitrovčani mogu biti sigurni u dovoljne količine istih i da povećanje cene grejanja neće biti.

Sremski Portal / RTV / Foto: RTV

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *