U Šid stiže gas u martu

Dugoočekivana gasifikacija opštine Šid prema rečima predsednika opštine Šid Zorana Semenovića biće završena u martu.

Gasifikacija opštine Šid biće završena narednog meseca i definitivno oko 15. marta biće pušten gas u mrežu i dostupan za sva zainteresovana lica privrednike, investitore i građane koji izraze želju da koriste gas kao energent- rekao je Semenović.

Takođe, na osnovu konkursa za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasti saobraćajne infrastrukture Uprava za kapitalna ulaganja APV opredelila je opštini Šid 100 miliona dinara za rehabilitaciju ulica u naseljenom mestu Kukujevci.

Projektom rekonstrukcija ulica u naseljenom mestu Kukujevci u ovoj godini smo zahvaljujući Upravi za kapitalna ulaganja obezbedili 100 miliona dinara. Zahvaljujem se pokrajinskoj Vladi i predsedniku Igoru Miroviću, kao i direktoru Uprave za kapitalna ulaganja Nedeljku Kovačeviću- rekao je predsednik opštine Šid Zoran Semenović.

Osim toga, u naseljenom mestu Sot završena je rekonstrukcija dva

pešačka mostića. Prema rečima predsednika MZ Sot Nemanje Ursuza, rekonstrukcija je urađena na inicijativu Mesne zajednice, jer su stare zaštitne ograde bile dotrajale i nebezbedne po pešake. Rekonstrukciju je finansirala MZ Sot uz podršku lokalne samouprave.

Sremski Portal / Dnevnik / Foto: Opština Šid

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.